Tipy na Vánoční dárky pro babičku

Vánoční dárky pro babičku, to je často těžký oříšek. Určitě to znáte, sama od sebe vám neřekne, co by chtěla a tvrdí, že všechno má. Protože vaše babička si zaslouží to nejlepší, potěšte ji bytovým textilem z naší nabídky.

 

Dekorativní povlečení na polštáře (a polštář k tomu!)

Pohodlí a dekorace – obě v sobě spojují polštáře z naší nabídky. Povlečení na polštář je jednoduchý způsob jak můžete oživit a proměnit místnost. Naše kolekce obsahuje nádherné, kvalitně vyráběné polštáře a povlečení. Praktické zapínání na zip usnadňuje výměnu povlečení. Vypadají úžasně v každé ložnici či obýváku. Dopřejte vaší babičce nové polštáře, které jí budou vždy připomínat vaši lásku.

 

Příjemná deka nebo přehoz na postel

Deky jsou velkou součástí každého domova a je to klasika, kterou opravdu nic nezkazíte. Nádech luxusu dopřejete vaší babičce s našimi super plyšovými dekami. Jemné, měkké, hřejivé a pohodlné. K dispozici jsou různé barvy a vzory.

Přehoz na postel je praktickým dárkem, který rychle dokáže ložnici dodat uhlazený vzhled. Pozor, vybíráte-li přehoz na postel, ujistěte se, že jste kromě vhodného designu vybrali i správnou velikost.

 

leila

 

Náš tip: slaďte deku s polštáři a darujte své babičce dokonalý set.

 

Záclony a závěsy

Pokud máte doma skromnou babičku, která používá stejné záclony od své svatby, je načase koupit její nové a moderní. Záclony můžete doplnit kvalitními závěsy. Zatemňovací závěsy dokáží kromě světla mírnit i hluk z venku. To se babička určitě velmi potěší.

 

zavesy

 

Ubrus

Dekorační ubrus a běhoun, to je něco, co si vaše babička pravděpodobně nedopřeje, ale určitě ji potěší, že bude mít nové "oblečení" na stůl. Uvidíte, že je vytáhne vždy, když k ní půjdete na návštěvu nebo na nedělní oběd.

Náš tip: Přidejte k ubrusu speciální vánoční zástěru z naší nabídky. Chutná jídla se jí budou připravovat lépe a bude vždy myslet na vás.

Nezapomínejte na to, že nejlepší dárek pro babičku je váš čas a přítomnost. Věříme, že díky našim tipům připravíte pro babičku milé překvapení. Vše naleznete na našem eshopu.