Softshell: funkční látka do chladného počasí

Softshell roste na popularitě - je snadno dostupný v široké škále barev a potisků a je docela snadné s ním pracovat.

Objevte moderní látku softshell. Perfektní materiál pro šití sportovních věcí, věcí pro děti a tak celkově oblečení do přechodného či chladnějšího počasí.

 

Softshell

 

Softshellová látka

Softshellová látka je nejčastěji vyrobena z polyesteru nebo nylonu, softshell má vnější vrstvu nepropouštějící vodu laminovanou na vnitřní fleecovou vrstvu. Je poměrně hrubý a odolný materiál a nabízí dobrou vrstvu izolace. Je větruvzdorný a má vysokou prodyšnost.

Softshell se skládá ze tří vrstev - nepromokavé látky s hřejivou vrstvou ve formě měkkého rouna a termoaktivní vrstvy.

Látka je pružná a měkká vnitřní vrstva se příjemně nosí. Je to skvělá volba pro chladnější počasí, neboť nabízí extra izolaci.

Softshell mámy v různých barvách i s potiskem. Díky odolnosti látky si dlouho udrží svůj tvar i barvu. Prohlédněte si naši nabídku softshellových látek.

 

Co šít ze softshellu?

Softshell je ideální pro šití oblečení pro outdoorové aktivity. Flexibilita materiálu jej činí ideálním pro sportovní oblečení a oblečení pro děti. Oblečení ušité z této látky dodatečnou vrstvu, když je zima a bohatě stačí k zahrání během podzimu. Oceníte větruvzdornost i určitou míru voděodolnosti. Softshell vás a vaše děti udrží v teple.

 

Softshell

 

Fleece nebo softshell?

Softshell je odolnější materiál než fleece, ale oba jsou vyrobeny ze syntetických tkanin. Hlavní rozdíl je v tom, že softshell se vyrábí z tkaných syntetických tkanin. Dělají látku pružnější, což vám umožní lepší volnost při pohybu a cvičení, narozdíl od fleecu. Softshell byl navržen s ohledem na outdoorové aktivity, zatímco fleece byl vytvořen pro teplo a pohodlí.

Protože je softshell vyroben spojením 3 vrstev, jedné pro hřejivost, jedné pro voděodolnost a jedné pro flexibilitu, dokáže sám nahradit několik vrstev oblečení. Je to látka ideální pro šití přechodných bund, turistických kalhot nebo dětských kombinéz. Prohlédněte si naši nabídku softshellu.