Připravte kočárek na zimu

Chladné dny se blíží, ale vy si můžete nadále užívat kočárkování. Stačí, když svůj kočárek připravíte na zimu. Máme pro vás několik tipů.

 

1. Fusak do kočárku

Zkušené maminky potvrdí, že kvalitní fusak do kočárku je na zimu nezbytnost. Miminko tak nemusíme navlékat do množství vrstev oblečení a přesto bude v teploučku. Teplo fusaku malým miminkům připomíná pobyt v bříšku, a tak vás možná překvapí, jak dobře bude ve fusaku vaše miminko spát. Starší děti si zase umí z pohodlí fusaku užít koukání na zimní krajinu nebo dokonce jízdu na sáňkách. Investujte do fusaku. Vybrat si můžete také z naší nabídky.

 

fusak

 

2. Ujistěte se, že kola zvládnou sníh

Pokud žijete na místech, kde je v zimě hodně sněhu, připravte na to kola kočárku. Lehké kočárky s malými kolečky nejsou určeny pro zimní procházky. Velká otočná kola, jakož i tříkolové kočárky na jogging nebo kočárky do terénu s dobrými systémy odpružení lépe zvládají sníh. Pro některé modely kočárků jsou k dispozici zimní pneumatiky jak pro auto, nebo dokonce pro lyže. Připravte kola kočárku na sníh, jinak si zimu s kočárkem neužijete.

 

3. Pláštěnka na kočárek

Pláštěnka na kočárek je dokonalý celoroční doplněk a ocenit jej můžete iv zimě, kdy bude sněžit nebo mrholit studený déšť. Nepromokavá vrstva udrží vaše dítě v teple a ochrání jej před sněhem, deštěm a větrem. Pršipláště na kočárek jsou průhledné, takže vaše děťátko neztratí výhled z kočárku, ale zůstává chráněno před počasím. Nezakrývejte svůj kočárek dekou – může ztížit cirkulaci vzduchu a dýchání vašeho dítěte. Používejte originální pláště na kočárek, jsou vyrobeny tak, aby byly pro miminko bezpečné.

 

4. Reflexní prvky

Krátké zimní dny by vás od procházky neměly odradit. Špatná viditelnost váš však může ohrozit. Pro zvýšení bezpečnosti přidejte reflexní prvek na kočárek a nadále si užívejte procházek.

 

5. Rukavice na kočárek

V zimě není nic horšího, než zapomenout si rukavice a kočárkovat s omrzlýma rukama. Existuje jednoduché řešení. Znáte rukavice, které se připevní na madla kočárku? Tuto zimu si je určitě pořiďte. Díky nim budou vaše ruce při kočárkování v teple. Navíc budete mít jistotu, že své rukavice neztratíte, když si je sundáte kvůli péči o miminko. A k tomu všemu je na trhu spousta stylových možností, díky kterým bude váš kočárek dokonalým zimním doplňkem.

 

Rukavice

 

Objevujte zimní svět se svým prckem. Vyberte si kvalitní doplňky ke kočárku jako např. rukávníky a teplý fusak z naší nabídky. Zima vám kočárkování nezkazí.