Nápady na dárky pro miminko

Při výběru dárku pro miminko je důležité zvolit něco, co nejen potěší malého člena rodiny, ale také uspokojí potřeby a praktické požadavky rodičů. Nejvhodnější by bylo se přímo zeptat rodičů, co potřebují a co jim ve výbavičce chybí, pokud je však chcete překvapit, tak tady jsou nápady na dárky, které jsou nejen hezké, ale i funkční:

 

1. Osuška s kapucí:

Osušky s kapucí jsou nejen praktické, ale také roztomilé. Osuška z jemného materiálu, který je šetrný k jemné pokožce miminka. V naší nabídce naleznete osušky z bavlněných, ale i bambusových tkanin. Na výběr různé velikosti, barvy a motivy.

 

uterak

 

2. Deka do kočárku nebo postýlky

Měkká a teplá deka je vždy vítaným dárkem. Vyberte deku vyrobenou z jemného a nadýchaného materiálu, ideálně s roztomilým vzorem. Deka může sloužit nejen k zakrytí, ale také jako dekorace do dětského pokoje. Jak správně vybrat deku na základě materiálu si můžete přečíst v našem článku zde!

 

3. Pěnová, skládací podložka na hraní

Pro malé miminko je důležité, aby mělo bezpečné místo pro hraní. Pěnová, skládací podložka nejen chrání před tvrdým povrchem, ale také podněcuje rozvoj motorických dovedností, jelikož miminko se může bezpečně válet a sedět. Dobře izoluje od studené podlahy, takže miminku nebude chladno. Je praktická, snadno se čistí a v případě potřeby lze snadno složit a přemístit na jiné místo.

 

podlozka clanok

 

4. Praktické povlečení do postýlky

Nové povlečení do postýlky je vždy praktickým dárkem. Máme v nabídce bavlněné povlečení, které je nejvhodnější pro citlivou dětskou pokožku. Barevné a veselé vzory mohou přinést do pokojíčku miminka špetku radosti. Také můžete přidat i barevně sladěné prostěradlo do postýlky.

 

5. Organizér na postýlku

Organizér na postýlku je praktickým a funkčním dárkem pro novorozence. Má několik kapes a prostor, které jsou ideální pro uspořádání plenek, utěrek, lahví a jiných nezbytností, které jsou potřebné během noční šichty při miminku.

 

organizer

 

6. Koš na hračky

S narůstajícím množstvím hraček přichází otázka, kde je skladovat. Darovat rodičům koš na hračky jim pomůže udržet pořádek v dětském pokoji, nebo kdekoli v domě. V naší nabídce naleznete koše na hračky vyrobené z bavlněných látek, takže se v případě znečištění dají jednoduše vyprat.

 

kos na hracky